Bergen op Zoom, heeft verschillende deelprojecten. Waar appartementen, eengezinswoningen en vrije kavels ter beschikking zijn.

van foto's
van foto's

De Markiezaten

Een van die nieuwbouwprojecten is ‘De Markiezaten’, een ruim opgezette wijk aan de zuidkant van Bergen op Zoom. Het totale plan omvat vijf deelplannen die in het teken staan van water, robuust groen, markante hoogteverschillen en in de nabijheid van natuur en voorzieningen. Er worden villa’s, patiobungalows, rijwoningen en appartementen gerealiseerd. Er is in deze wijk veel aandacht voor groen, water en speelplekken voor kinderen.

Het Groene Gordijn

Wat deze wijk speels en gezellig maakt, is dat de nieuwbouw te midden van karakteristieke gebouwen zoals de voormalige kazerne ligt. Een nieuwe buurt waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Het woningaanbod van het Groene Gordijn is divers en varieert van eengezinswoningen tot vrijstaande villa’s.

Bloemendaal in Lepelstraat

Welstandsvrij bouwen in een landelijke en kindvriendelijke omgeving dat kan in het plan Bloemendaal te Lepelstraat. Je kunt er je eigen vrijstaande woning bouwen op een kavel van minimaal 482 m2. De kavels liggen aan de rand van het dorp langs een cultuurhistorische waardevolle bomenrij. Buiten wonen met de faciliteiten van het dorp om de hoek.

ScheldeVesting

ScheldeVesting is binnenstedelijke nieuwbouw, passend bij de historie van Bergen op Zoom. Er wordt letterlijk in de binnenstad van Bergen op Zoom gebouwd, waarbij water een belangrijk thema vormt. Water komt namelijk in allerlei vormen terug van grachten tot de jachthaven en het open, zilte water daarachter. Het plan omvat verschillende deelgebieden.

Kijk in de Pot

Kijk in de Pot is een villawijk tussen het centrum van Bergen op Zoom en het water van de Binnenschelde. Op de nog beschikbare vrije kavels kun je het huis van je dromen bouwen en het complex Bastion Orange biedt 22 ruime levensbestendige appartementen.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom