VERKOCHT

Sint Annastraat 10, 4611 TN, Bergen op Zoom

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:2001

  • Soort bouw:Koop

  • Oppervlakte:93m2

  • Energielabel:A

Een commerciële ruimte in het hart van Bergen op Zoom. Transformatie naar wonen behoort tot de mogelijkheden
Het object is ca. 2001 gebouwd en is gelegen in het historisch stadscentrum, op slechts 40 meter van de Grote Markt en winkelgebied “Het Vierkantje”. Het pand is geschikt als expositieruimte, kantoorruimte of winkel.

Het object bestaat uit een kantoor-/praktijk-/commerciële ruimte (93m2), een pantry voorzien van aanrechtblok met werkblad en spoelbak, achterportaal met nooduitgang, een betegeld toilet met fonteintje en een betegelde douche.

Download hier de brochure: Verkooprochure Sint-Annastraat 10

Woonbestemming.

De gemeente is bereid mee te werken met de transformatie naar woning. 

Hiervoor is een wijzigingsbevoegdheid in het bestemmingsplan opgenomen, en kan worden gerealiseerd met het aanvragen van een omgevingsvergunning (doorlooptijd 8 weken, excl. 6 weken bezwaar/ beroep).

Aangezien er op het adres nu een ondernemersvergunning zit om te parkeren, kan deze omgezet worden naar een bewonersvergunning voor in het centrum. Omdat de bestemming van het pand wijzigt naar woning zijn wij vrij om op basis van de beoogde bestemming en de voorwaarden waaronder deze wordt gerealiseerd de vraagprijs te herzien door de waarde te toetsen van de nieuwe bestemming. 

Het pand is getaxeerd ervan uitgaande dat deze getransformeerd wordt naar woning. De vraagprijs in de huidige staat en met de huidige bestemming is € 109.000,– k.k. De verkoopprijs van het pand, met de beoogde bestemming wonen is € 132.000,– k.k. Daarbij komt dat de nota kostenverhaal van toepassing is, en dat er een bijdrage voor ruimtelijke ontwikkelingen wordt gevraagd van € 9.000,– (€ 100,– per m2), bovenop de verkoopprijs.

 

 

 

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Staat van onderhoud
De algehele staat van onderhoud van het pand is goed te noemen.

Parkeren
Er is geen parkeergelegenheid bij het object zelf. In de nabijheid zijn diverse (betaalde) openbare parkeervoorzieningen.

Bijzonderheden
Het pand maakt onderdeel uit van een Verenging van Eigenaren. De bijdrage is ca. € 24,43 per maand.
Op dit moment is het pand tijdelijk verhuurd aan een Stichting maar kan deze overeenkomst maandelijks worden opgezegd. Verkoop gaat voor verhuur. Een huur – koop constructie is ook bespreekbaar.

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom