v.a. € 390.000,-- v.o.n.

Zuidelijke Stadsrand, 4661PC, Bergen op Zoom

  • Status: Beschikbaar

  • Aantal beschikbaar: 24 woningen IN OPTIE

  • Aanvaarding:Per Datum

  • Bouwjaar:2021

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:133m2

  • Energielabel:A

Zuidrand fase 3
In de nieuwste uitbreiding van de Zuidrand komen 14 moderne 2 onder 1 kapwoningen. Statige woningen in 2 types. Zo heeft Type A de mogelijkheid tot een dakterras aan de voorzijde en heeft Type B dat aan de achterzijde. Alle woningen hebben de achtertuin op het zuiden en een open zicht naar het achterliggend gebied. Uiteraard zijn er ook weer veel optiemogelijkheden zoals bijvoorbeeld een aangebouwde garage, een slaapkamer en badkamer beneden of een extra raam op de 1e verdieping. Mogelijkheden genoeg!

Gedetailleerde afwerking: Het zit ‘m in de details! Terugliggende kozijnen, grijs/wit genuanceerd metselwerk en wat denk je van de mooie houten voordeur? Maar ook de moderne vormgeving van de woningen springt eruit. Hoe fijn is het om op de verdiepingen geen schuine wanden te hebben? Met recht zijn deze grote woningen opvallende verschijningen aan de rand van de Markiezaatsweg.

Zonnepanelen: De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

Gasloos wonen: Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in De Zuidrand hebben een warmtepomp. Een warmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht of uit de bodem. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!

MODERNE 2 ONDER 1 KAPWONINGEN DE ZUIDRAND
Aan de zuidrand van de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom komen in totaal opnieuw 24 modern vormgegeven 2 onder 1 kapwoningen. Bedaux De Brouwer Architecten heeft 2 types uitgewerkt waarbij de ene woning de mogelijkheid voor dakterras aan de voorzijde van de woning heeft en de andere aan de achterzijde. Standaard zijn 2 parkeerplaatsen en een houten berging. Een carport of garage is optioneel. Alle woningen hebben een complete keuken en badkamer. Uiteraard zijn ze gasloos, hebben een luchtwarmtepomp en zonnepanelen.

2 ONDER 1 KAPWONING
Woningen in een aansprekende, moderne architectuur én met alle gemakken van deze tijd. Standaard hebben de woningen 3 slaapkamers, maar er is op de 2e verdieping nog ruimte genoeg voor een extra slaapkamer of hobbykamer. Laat die logé ‘s maar komen!

Dakterras
Je kunt het van de buitenkant al zien. De ene helft van de 2 onder 1 kapwoning heeft de mogelijkheid voor een dakterras aan de voorzijde van de woning. Bij de andere woning kan dit zonneterras aan de achterzijde gemaakt worden.

Buiten
De woningen krijgen een houten berging achter in de tuin. Via een poort bij de inrit kun je makkelijk achterom komen. Je auto kun parkeren op de inrit naast de woning. Daar zijn standaard 2 parkeerplaatsen. Optioneel kun je naast de woning nog voor een carport of garage kiezen.

Bent u nieuwsgierig naar dit project? en wil je de verkoop gegevens ontvangen,  Schrijf u dan nu in via volgende website:
www.nieuwbouw-markiezaten.nl/de-meander/woningen

of neem contact op met Van Opstal Grosveld makelaars te Bergen op Zoom of  Helmig Makelaardij te Halsteren

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Kenmerken:
Bouw: Soort woonhuis 2 onder 1 kapwoning , herenhuis
Indeling
Aantal kamers: 4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers: 1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamer voorzieningen: toilet, douche
Aantal woonlagen: 3 woonlagen

Oppervlakten & inhoud
Woonoppervlakte: 134 m2
Perceeloppervlakte: 335 m2
Inhoud: 512 m3

Buitenruimte en bergruimte
Ligging in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin: achtertuin, voortuin
Achtertuin: 155 m2 (13,6 m diep en 11,4 m breedte)
Voortuin: 105 m2 (10,3 m diep en 10,2 m breedte)
Ligging achtertuin: gelegen op het zuid-westen
Berging / Schuur: vrijstaand hout

Energie: Voorlopig energielabel A. de woningen zijn volledig geisoleerd en verwarmd middels een warmtepomp

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom