v.a. € 370.000,-- v.o.n.

Markiezaatsweg (oostmoer), 4661PC, Bergen op Zoom

  • Status: Beschikbaar

  • Aantal beschikbaar: 6 beschikbaar

  • Aanvaarding:Per Datum

  • Bouwjaar:2021

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:200m2

  • Energielabel:A

NIEUW AANBOD IN DE MEANDER

Het was even stil met nieuw woningaanbod in de wijk De Meander maar daar komt verandering in. Aan de Markiezaatsweg komen moderne 2 onder 1 kapwoningen. In totaal komen aan de Zuidrand 14 van deze woningen.

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

MODERNE 2 ONDER 1 KAPWONINGEN DE ZUIDRAND

Aan de zuidrand van de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom komen in totaal 14 modern vormgegeven 2 onder 1 kapwoningen. Bedaux De Brouwer Architecten heeft 2 types uitgewerkt waarbij de ene woning de mogelijkheid voor dakterras aan de voorzijde van de woning heeft en de andere aan de achterzijde. Standaard zijn 2 parkeerplaatsen en een houten berging. Een carport of garage is optioneel. Alle woningen hebben een complete keuken en badkamer. Uiteraard zijn ze gasloos, hebben een luchtwarmtepomp en zonnepanelen.

Zuidrand Fase 1 bestaat uit 6 woningen en de verwachte start verkoop is begin 2020. De overige 8 van Fase 2 zijn daarna aan de beurt.

De Meander is het grootste deelplan in De Markiezaten. Hier komen voornamelijk rij- en hoekwoningen én 2 onder 1 kapwoningen. Alle woningen van fase 1 van De Meander (ten westen van de Zuiderdreef) zijn inmiddels bewoond. Alle kopers hebben inmiddels de sleutel van hun nieuwe woning al ontvangen.

Fase 2 Noord van De Meander is momenteel in voorbereiding. Dit is het gebied ten oosten van de Zuiderdreef, net onder het Krabbenwater. Hoe de woningen er straks uitzien en hoe ze precies liggen is nu nog niet bekend. Naar verwachting zullen de 1e woningen (6) hier begin 2020 in verkoop gaan.

In De Meander woon je letterlijk tussen water en groen, maar wel vlakbij scholen, sportclubs en een supermarkt. Hier staan ruime woningen in een rustige buurt waar kinderen altijd wel een vriendje vinden om mee te spelen.

Zuidrand fase 1 aan de Markiezaatsweg bestaat uit 6 moderne 2 onder 1 kapwoningen. Strak vormgegeven en lekker veel ruimte!

Kijk voor meer informatie op: Meer info

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom