v.a. € 350.000,- / € 385.000,- v.o.n.

De Soete Veste, 4612PH, Bergen op Zoom

  • Status: Beschikbaar

  • Aantal beschikbaar: Nog 4 woningen beschikbaar,

  • Aanvaarding:Per Datum

  • Bouwjaar:2021

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:104m2

  • Energielabel:A

De Soete Veste is gelegen in de nieuwbouwwijk ‘Nieuwe Vesting’ en maakt onderdeel uit van ScheldeVesting. Een schilderachtig straatbeeld, zuidelijke gezelligheid en historische architectuur. de Soete Veste vormt de nieuwe rand van de Bergse binnenstad. De Soete Veste bestaat uit 65 eengezinswoningen, variërend van ca. 104 tot 206 m2. Via de poort tussen de kadewoningen kom je uit in de binnenwereld met daarin de hofwoningen.

Met de Soete Veste heb je alles binnen handbereik. Stadse gezelligheid en de ontspanning van open water vlakbij. Je vindt het allemaal binnen een straal van 1,5 kilometer van de Grote Markt van Bergen op Zoom. Uit eten, winkelen in het historische centrum, sporten op of aan het open water. En binnenkort dus ook wonen in de Soete Veste!
Het mooie is…je woont dichtbij de Bergse binnenstad en tegelijkertijd toch rustig en ruim. Mét tuin, mét altijd een plek voor je auto. Dus moet je op pad met de auto? Geen probleem, hij staat vlakbij en je bent in een mum van tijd op de A4. De Soete Veste komt aan de nieuwe rand van de Bergse binnenstad vlakbij het Groot Arsenaal en is onderdeel van de nieuwe wijk De Nieuwe Vesting.
Gezellig lunchen in het centrum, je kids naar school brengen of even snel een boodschap halen in De Zeeland? Het kan allemaal!

Interesse in een van deze woningen, neem contact op met Helmig makelaardij
Vul dan via de website www.desoeteveste.nl je gegevens in en ontvang dan automatisch de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

DE SOETE VESTE – STIJLVOLLE KADEWONINGEN EN ROMANTISCHE HOFJES
Stads wonen aan de nieuwe rand van de Bergse Binnenstad, vlakbij het Groot Arsenaal. Mét ruimte. Mét een fijne tuin. En mét plek voor je auto. Je vindt het allemaal in de Soete Veste.

Een eigen karakter
De stoere kadewoningen vormen een mooi contrast met de romantische hofjes. Via de poort tussen de kadewoningen kom je uit in de binnenwereld met daarin de hofwoningen. Stads en stoer aan het water of liever intiem en sfeervol in het hofje? In de Soete Veste kan je alle kanten op.

Het nieuwe woongebied rondom het Groot Arsenaal bestaat uit een mooie mix van bewoners. En daar wordt de Soete Veste onderdeel van. Of je nu een starter bent, een gezin hebt of de kinderen net het huis uit zijn, de Soete Veste heeft verschillende woningtypes in verschillende prijsklassen. Er komen 65 eengezinswoningen met een woonoppervlakte van ca. 104 tot 206 m2.

Alles in de buurt

In de Soete Veste heb je alles in de buurt. Met nog geen 5 minuutjes fietsen ben je bij De Zeeland voor je boodschappen. Er zijn veel scholen in de omgeving te vinden en je woont in het nieuwste stukje Bergse binnenstad! En forens je tussen Bergen op Zoom en één van de omliggende steden? Dan is het fijn om te weten dat je vanaf je nieuwe woonplek zó op de snelweg zit.
Een goede ligging. Rust en ruimte. Stads en stoer. Romantisch en intiem. Karakteristieke gevels en bijzondere details, zoals het Bergse stoepje. Gasloos en duurzaam. Dát is de Soete Veste.

Kies je voor een stoere woning aan de kade of ga je voor een sfeervolle hofwoning? Een andere sfeer. Een andere uitstraling. Aan jou de keuze!

Aan de kade vind je 5 verschillende woningtypes die zich onderscheiden door de verschillende gevels en breedte maten. In de hofjes zijn 2 verschillende woningtypes te vinden.

Check via deze link de verschillende type woningen: www.desoeteveste.nl

 

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom