€ 787.635,-- excl. BTW en k.k. (VERKOCHT)

Van Konijnenburgweg 100, 4612 PD, Bergen op Zoom

  • Status: Beschikbaar

  • Aantal beschikbaar: Nog 1 beschikbaar

  • Aanvaarding:In overleg

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:6849m2

  • Energielabel:A

Het industrieterrein Noordland is gelegen ten noordwesten van het stadshart van Bergen op Zoom, aansluitend op het industrieterrein Theodorushaven. Het terrein wordt begrensd door het Zoommeer en het Schelde-Rijnkanaal en is gericht op grootschalige bedrijvigheid (kavels vanaf 5.000m²).

Noordland maakt onderdeel uit van bedrijvenvereniging TNP (Theodorushaven, Noordland en de Poort). Deze bedrijven c.q. industrieterreinen zijn een belangrijke basis voor de gemeente
Bergen op Zoom en West-Brabant. Totaal zijn hier zo’n 120 bedrijven gevestigd met 5.000 fte.
Dit totale industriegebied is circa 400 hectare groot, waarvan nog ± 6849 m2 beschikbaar is voor uitgifte. De uitgifteprijs voor is € 115,- p/m² exclusief omzetbelasting.

Aan de zuidelijke rand van Noordland is logistiek dienstverlener Mepavex gevestigd, samen met onder meer bouwonderneming Van den Bergh en het Spectrum-bedrijfsverzamelgebouw dat zich richt op startende en doorstartende ondernemers. Tevens zijn hier o.a. Partner Logistics Bergen op Zoom, het grootste vriesveem van de Benelux, de Japanse elektronicagigant Ricoh, Orion Gaming en de Zweedse display- en merchandisingbedrijf HL Display gevestigd.

De ontsluiting vindt plaats via de Noordelijke rondweg (N259). Verder is ontsluiting mogelijk via het spoor, water en pijpleiding op korte afstand (Theodorushaven). Via het openbaar vervoer is Noordland tot slot redelijk bereikbaar, waarbij op relatief korte afstand van het stadcentrum een spoorwegstation gesitueerd is.

Ook beschikt Noordland over diverse telecomvoorzieningen en nutsvoorzieningen (gas, water, elektriciteit), evenals stoom- en afvalwarmte en proceswater. Theodorushaven beschikt ook over parkmanagement en gezamenlijke energie-inkoop (kortingen van circa 15 %).

Bij het ontwikkelen en uitgeven van bedrijventerreinen op zowel Noordland/Theodorushaven (TNP) als Oude Molen is intensivering van grondgebruik één van de doelstellingen. Ook parkmanagement is in de verkoopvoorwaarden opgenomen om duurzaamheid op het bedrijventerrein te waarborgen.

Download hier de verkoopbrochure: Verkoop brocure Noordland

 

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom