v.a. € 222.500,-- v.o.n.

Fabriekstraat, 4611 HH, Bergen op Zoom

  • Status: Verkocht

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:2017

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:110m2

  • Energielabel:A

Wonen midden in het historische Havenkwartier van Bergen op Zoom aan de rand van het centrum. Een kleinschalig woonplan met 59 woningen en appartementen, dat een prachtige verbinding vormt tussen de binnenstad en de gewilde wijk Havenkwartier.

Op de plek van de oude gasfabriek, het PNEM terrein, aan het einde van de Fabriekstraat ontstaat straks een intiem en gezellig woonplan met fraaie nieuwbouw eengezinswoningen, luxe appartementen, levensloopbestendige bungalows en een bijzondere patriciërswoning.

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Eengezinswoningen
In de historische Fabriekstraat woont u in de ‘hoofdstraat’ van BergsLicht. Een straat met een brede stoep die ruim baan geeft aan voetgangers en spelende kinderen. Voor uw deur ligt uw eigen ‘Bergse stoep’, waar u bijvoorbeeld een bankje neer kunt zetten. Alle woningen hebben minimaal 3 slaapkamers en een ruime zolder waar je nog 2 slaapkamers kunt maken.

Appartementen
Het robuuste appartementengebouw met in totaal 23 appartementen, herinnert in vorm en materiaalgebruik aan een historisch fabrieksgebouw. Dat zit hem in detaillering, gebruik van staal, grote vensters en een robuuste baksteen. Van binnen zijn de appartementen heerlijk comfortabel en helemaal van nu. Er zijn verschillende type appartementen, waaronder een beperkt aantal bijzondere appartementen en XL appartementen. Deze hebben een vide en met een extra verdieping of bergzolder, waardoor je heel veel ruimte en mogelijkheden hebt.

Bungalows
Wonen aan een hofje blijft speciaal. Er komen geen auto’s maar u heeft wel de gezelligheid en de luxe van ontmoeten. Er zijn verschillende type bungalows. Bij sommige heeft u zelfs de luxe van een verdieping.

Stadswoningen
De stadswoning is een speelse, eigentijdse 3-kamerwoning met een robuuste uitstraling waarbij u parkeert op uw eigen parkeerplaats onder uw huis. Op de begane grond heeft u een ruime berging, slaapkamer en badkamer. U woont op de verdieping aan het ruime zonnige terras. De woningen liggen aan een hofje met een eigen, knusse sfeer.

Patriciërswoning
De Patriciërswoning refereert aan de vroegere directeurswoning op het PNEM complex. Hij is met zijn vorstelijke afmetingen en uitstraling, zonder twijfel de blikvanger van BergsLicht.

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom