VERKOCHT

Bernadettestraat 2, 4615 EV, Bergen op Zoom

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:1926

  • Soort bouw:Koop

  • Oppervlakte:805m2

  • Energielabel:G

Algemeen
Het pand is van oorsprong vooroorlogs, opgetrokken in traditioneel metselwerk met steenachtige en/of houten vloeren en een hellend dak met keramische pannen gedekt. Het betreft een karakteristiek pand, opgetrokken in twee bouwlagen voorzien van een hellend dak.

 Ligging
Het pand is gesitueerd in een gebied wat wordt gekenmerkt door uiteenlopende bebouwingen met een gevarieerde bestemming. Binnen het deelgebied waarin het pand gelegen is is hoofdzakelijk voorzien in een mix van woningen afgewisseld met bedrijfsmatige en/of maatschappelijke bebouwingen. Het pand ligt op een op zich goed bereikbare locatie. De directe omgeving van het pand wordt gekenmerkt door een, zowel in aard als representativiteit, uiteenlopende bebouwingsstructuur. Check hier de verkoopbrochure.

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

Indeling
Begane grond (circa 443m²)
Op de begane grond is voorzien in een hal/entree en een gang met aansluitend leslokalen, (nood-) en trappenhuis, personeelsruimte, toiletten, keuken/kantine, koffiekamer, personeelsruimte en fietsenstallingpantry.
Eerste verdieping (circa 459m²)
Op de 1e verdieping eveneens een gang met aansluitend diverse leslokalen, toiletten, secretariaat, bergruimte en (nood-)trappenhuis.
Tweede verdieping (circa 392m²)
Op de tweede verdieping twee leslokalen, gang, bergruimte en (nood-)trappenhuis.

Parkeergelegenheid
Het gebouw beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, maar op openbaar terrein zijn in de directe omgeving (hoofdzakelijk betaalde) parkeervoorzieningen.

Staat van onderhoud
De uitvoering respectievelijk inrichting/afwerking is overwegend in overeenstemming met het bouwjaar, eenvoudig doch functioneel in relatie tot het voormalige gebruik. Mede afhankelijk van toekomstig beoogd gebruik dient rekening te worden gehouden met aanpassingen en/of upgrading.

Bestemmingsplan
Gelet op typologie en schaalgrootte in relatie tot bestemmingsplan (on)mogelijkheden, is onderhavig object als minder courant te kwalificeren. Bestemmingsplantechnisch wordt vastgesteld dat er in beginsel sprake is van een beperkte alternatieve aanwendbaarheid.

 

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom