VERKOCHT

Merijntje Gijzenlaan, 4625 GD, Bergen op Zoom

  • Status: Verkocht

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:2017

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:270m2

  • Energielabel:A

Aan de Merijntje Gijzenlaan komen 18 nieuwe woningen. Rij- en hoekwoningen en twee verschillende typen 2-onder-1-kap woningen.

Wonen in een landelijke omgeving maar ook dichtbij de stad? Aan de zuidkant van Bergen op Zoom ligt nieuwbouwwijk De Markiezaten. De wijk is al voor een groot deel aangelegd en bewoond. In de Markiezaten vindt u daarom al veel groen en speelvoorzieningen. Ook staat er in de wijk een brede school met kinderopvang, zijn er verschillende sportfaciliteiten en vindt u een grote supermarkt. En vanuit de Markiezaten loopt u zo de natuur in.

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

Droomt u van een nieuwe woning in jaren 30 stijl? In een kleinschalig buurtje vlakbij alle voorzieningen als school, sportclub en supermarkt? Dan zijn de woningen in de Merijntje Gijzenlaan echt iets voor u. Er staan hier mooie vrijstaande huizen en twee-onder-een-kapwoningen in een traditionele architectuur.

2 onder 1 kapwoning
Er komen aan de Merijntje Gijzenlaan maar 2 van zulke twee-onder-een kapwoningen. De rechterwoning kan straks gebruik maken van de al bestaande houten garage en de linkerwoning krijgt een berging in de achtertuin en kan optioneel nog kiezen voor een garage.
De woningen zijn compleet afgewerkt met luxe keuken en badkamer. De rechter tweekapper heeft een dwarskap waardoor de zolderruimte nog iets groter is. Ideaal om een extra (slaap)kamer te maken.

· Koopsom indicatie € 255.000 v.o.n.
· Woonoppervlakte 123 / 128 m2
· Kamers 4
· Perceeloppervlakte 269 / 277 m2

2 onder 1 kapwoning met garage
Deze tweekappers met stenen garage staan op ruime percelen. De achtertuinen van de woningen zijn op het Westen georiënteerd. Dat betekent lekker lange zomeravonden buiten zitten. De linker woning van de tweekapper heeft een dwarskap waardoor er op zolder al 2 aparte kamers zijn. De rechter woning heeft hier een extra 4e slaapkamer.
De woningen worden in een mooie rode steen gemetseld, maar de bouwnummers 15 en 16 worden van buiten wit geschilderd. Voor welke woning kiest u?
De woningen zijn helemaal compleet met een mooie keuken en luxe badkamer. Ook krijgen de huizen zonnepanelen, kunststof kozijnen en vloerverwarming.

· Koopsom indicatie € 303.000 v.o.n.
· Woonoppervlakte 132 / 139 m2
· Kamers 4
· Perceeloppervlakte 271 / 298 m2

Rijwoning
De rijwoningen zijn praktisch ingedeeld en van binnen grotendeels gelijk, maar van de buitenkant is er duidelijk verschil te zien. Zo zijn er 2 woningen met een topgevel en 2 rijwoningen worden van buiten wit geschilderd.
De woningen hebben allemaal een leuke tuin op het Oosten. Dat betekent dat u in het vroege voorjaarszonnetje al buiten kunt ontbijten. Uw auto kunt u voor de deur parkeren.
Alle rijwoningen krijgen vloerverwarming op de begane grond én 1e verdieping, zonnepanelen op het dak en kunststof kozijnen.

· Koopsom indicatie € 197.000 v.o.n.
· Woonoppervlakte 116 / 121 m2
· Kamers 4
· Perceeloppervlakte 143 / 162 m2

Hoekwoning
De 4 hoekwoningen zijn qua indeling gelijk aan de rijwoningen. Extra voordeel is echter dat u bij de hoekwoning 2 auto’s kwijt kunt naast de woning. U kunt dus altijd vlakbij huis parkeren. Bij de bouwnummers 4, 5 en 8 kunt u zelfs nog een garage (laten) bouwen.
De woningen krijgen allemaal een moderne keuken met diverse apparatuur en een nette badkamer.
Houdt u van een witte woning? Dan zijn de bouwnummers 5 en 8 echt iets voor u.
De huizen zijn voorzien van vloerverwarming, kunststof kozijnen en zonnepanelen.

· Koopsom indicatie € 219.000 v.o.n.
· Woonoppervlakte 116  m2
· Kamers 4
· Perceeloppervlakte 233 / 261 m2

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom