v.a. € 208.000,-- v.o.n.

De Poelekes, 4661 LZ, Halsteren

  • Status: Verkocht

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:2017

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:200m2

  • Energielabel:A

In de populaire wijk de Rode Schouw te Halsteren worden 12 sfeervolle eengezinswoningen in een betaalbaar koopsegment gerealiseerd.

Deze woningen zijn uitstekend gelegen op een steenworp afstand van de basisschool, natuur- en recreatiegebied “de Melanen” en het centrum.

De sfeervolle eengezinswoningen, met een inhoud van 395 m3 tot 510 m3, beschikken over royale kavels vanaf ca. 120 m2 tot 215 m2 met een eigen berging in de achtertuin. Bij enkele woningen is het mogelijk een garage te realiseren. Naast de fraaie uitstraling zijn de woningen functioneel ingedeeld. Dit vertaalt zich in een ruime begane grond met vrijheid van indeling en drie comfortabele slaapkamers op de eerste verdieping. De geheel afgewerkte badkamer en vaste trap naar een vrij in te delen 2e verdieping maken deze woning compleet.

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

Plezierig wonen, op een toplocatie gelegen, wonen in stijl.

Een aantal termen die van toepassing zijn op deze mooie woningen. Royale ruimtes in combinatie met sfeervolle stijlelementen maken van deze woningen in Halsteren absolute pareltjes.

Ook de zorgvuldig gekozen details, materialen en kleuren dragen bij aan de chique uitstraling van het plan. U heeft daarnaast de mogelijkheid de woning helemaal op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Opties zoals een uitbouw, grotere badkamer, een dakkapel of garage maken van deze woning uw thuis. En met alle voorzieningen op loopafstand is dit met recht een prachtplek om te wonen.

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom