v.a. € 300.000,- v.o.n.

Kievietsbloem, 4615HP, Bergen op Zoom

  • Status: Beschikbaar

  • Aantal beschikbaar: Start verkoop eind 1e kwartaal 2021

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:2022

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:119m2

  • Energielabel:A

KIEVITSBLOEM BERGEN OP ZOOM – IN VOORBEREIDING!
De Kievitsbloem is in De Meander Noord de nieuwste uitbreiding met in totaal 53 woningen. Zo divers qua uitstraling de hele wijk in Bergen op Zoom is, zo ook is De Kievitsbloem. Karakteristieke woningen en traditionele accenten in de gevels zie je ook hier weer terug. Maak kennis met De Kievitsbloem.

Diverse woningtypes

– Rijwoningen v.a. € 300.000,- v.o.n.

– 2 onder 1 kapwoningen in 3 types € 400.000,- v.o.n.

– vrijstaande woningen € 465.000,- v.o.n.

Het mooie van De Kievitsbloem is dat eigenlijk de meeste architectuurstijlen van eerdere projecten in de wijk gebundeld zijn. Zo zie je bij enkele rijwoningen een veranda, er staan moderne, hoge woningen aan het water en de gevelkeuren zijn rood en wit. Je ziet ook vooral veel groen en water.

Ruim opgezet en rondom water
De Kievitsbloem is ruim opgezet en je woont hier rondom het water. Het is een groene buurt met veel aandacht voor kinderen. Door de centrale ligging is zowel het bruisend hart van Bergen op Zoom, als de natuur altijd dichtbij. Of je nu een rijwoning, 2 onder 1 kap of half vrijstaande woning zoekt, in deze kleine wijk is voor iedereen een woning te vinden.  Zo bestaat de wijk uit 26 rij- en hoekwoningen waar aan de voorzijde een kenmerkende verandazone is ontworpen. De 16 ruime 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen variëren van grootte en oriënteren zich op het veelvuldig aanwezige groen in de wijk. De 11 waterwoningen bestaan uit 3 lagen met een plat dak en staan aan het water.

Verwachte start verkoop
De 53 woningen van De Kievitsbloem gaan in 2 fases in verkoop. Als eerste zijn 35 woningen van buurtje 3a aan de beurt. Dat zijn 2 onder 1 kapwoningen in 2 varianten, rijwoningen en de waterwoningen. Naar verwachting start de verkoop aan het einde van het 1e kwartaal van 2021. Rond de zomer gaan de resterende 18 rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen van buurtje 3b in verkoop. Welke bouwnummers dat zijn vertellen we je later!

Voor meer informatie, neem contact op met Van Opstal Grosveld Makelaars, of Helmig makelaardij

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom