VERKOCHT

Kometenlaan 38, 4624 CS, Bergen op Zoom

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:1982

  • Soort bouw:Koop

  • Oppervlakte:953m2

  • Energielabel:F

In het oosten van de stad Bergen op Zoom, in de wijk de Warande, is het voormalig wijkcentrum Oost gelegen. Het pand is in 1982 gebouwd en naast een wijkcentrum had het pand tevens onderdak voor een peuterspeelzaal met bijbehorend buitenterrein. De gemeente Bergen op Zoom heeft besloten het pand in aanmerking te laten komen voor verkoop. Op dit moment is het pand in gebruik door verschillende kunstenaars.

Het pand is gelegen in de wijk de Warande, een wijk gelegen in het oosten van Bergen op Zoom, nabij de verbinding van de snelweg de A58 naar het stadscentrum van Bergen op Zoom. Hierdoor is zowel het centrum en voornamelijk de snelweg per auto eenvoudig te bereiken.
Rondom het pand zijn voornamelijk woningen gelegen en in de nabijheid van het pand is onder andere het ziekenhuis gelegen. Daarnaast is het dichtstbijzijnde winkelcentrum eenvoudig te voet te bereiken. Download hier de brochure: Verkoopbrochure Kometenlaan 38 -2017-

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Indeling
Het rechthoekige pand telt in totaal twee bouwlagen met de (hoofd)ingang aan de Kometenlaan.
Zowel de begane grond als de eerste verdieping tellen meerdere ruimtes.

Begane grond
De hoofdingang van het pand is gelegen aan de Kometenlaan. Aan de linkerzijde van de entree is een kantoor gelegen en aan de rechterzijde van de entree een berging. Een gang verbindt de entree met drie bergingen, een wc-groep en een grote zaal met een kantine. Achter de kantine is een keuken en een bar te vinden inclusief bijbehorende bergingen. Aan de achterzijde van het pand is een peuterspeelzaal met eigen entree gevestigd. Inclusief toiletten en bergingen. Tenslotte zijn er op de begane grond nog twee werkruimtes aanwezig.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is aanzienlijk kleiner dan de begane grond. Op de eerste verdieping zijn voornamelijk werkruimtes aanwezig, namelijk elf stuks. Daarnaast is er op deze verdieping een toiletgroep aanwezig en een werkkast.

Het totale BVO van het gebouw bedraagt circa 952 m2.

Parkeergelegenheid
In de woonwijk zijn meerdere parkeerplaatsen in de openbare ruimte aanwezig, zoals ook voor het pand zelf. Het pand beschikt zelf niet over parkeerplaatsen.

Staat van onderhoud
De staat van onderhoud van het pand is redelijk.

Bestemmingsplan
Het pand heeft op dit moment de bestemming “maatschappelijk”. In de bijlage van deze brochure is zowel de plankaart terug te vinden als de planregels omtrent deze bestemming.

Vraagprijs
Voor het voormalige wijkcentrum Oost, gelegen aan de Kometenlaan 38 in Bergen op Zoom, geldt een vraagprijs van € 349.000,– kosten koper.

Bij herbestemming staat het de gemeente vrij om op basis van de beoogde bestemming en de voorwaarden waaronder deze wordt gerealiseerd de vraagprijs te herzien door de waarde te toetsen van de nieuwe bestemming.
Een voorstel zal ook beoordeeld worden op wat het toevoegt aan waarde ten aanzien van de opwaardering van de omgeving, stimulans sociaal-maatschappelijke effecten,  verhogen belevingswaarde, conservering lokaal erfgoed, stimulans lokale economie, stimulans fysiekruimtelijke ontwikkeling en duurzaamheidbijdrage.

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom