€ 30.450,-- / jr. excl. btw

Kortemeestraat, 4611TM, Bergen op Zoom

  • Waarborgsom:€30450 eenmalig

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:2017

  • Soort bouw:Huur

  • Oppervlakte:375m2

  • Energielabel:A

Het pand is gelegen in het historisch stadscentrum in winkelgebied “Het Vierkantje” op slechts 100 meter van de Grote Markt.

Indeling
Het object bestaat uit een ruime winkelruimte, een magazijn met unit cv, toiletruimte en een keuken/pantry. Door een tweezijdige oriëntatie, waarbij er een entreepui met etalage is aan zowel de Kortemeestraat als aan de Sint Annastraat zijn er goede mogelijkheden voor het eventueel combineren van functies of concepten.

Totale oppervlakte van het gehele object: +/- 375m² VVO

Parkeergelegenheid
Er is geen parkeergelegenheid bij het object zelf. In de nabijheid zijn diverse (betaalde)openbare parkeervoorzieningen.

Staat van onderhoud
Het verhuurbare casco bevindt zich in een goede staat van onderhoud. De achtergebleven (vaste) inrichting, afwerking van wanden, plafond en vloeren alsmede (installatie)technische voorzieningen bevinden zich in een redelijk tot goede staat van onderhoud.

Download hier de brochure: Brochure Kortemeestraat 18 -1-

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Het object wordt als casco-unit verhuurd. Dit wil zeggen dat niet in de huur zijn inbegrepen: de (vaste) inrichting, afwerking van wanden, plafond en vloeren alsmede (installatie)technische voorzieningen met uitzondering van zaken die onderdeel zijn van een collectieve voorziening.

Het op- of afsplitsen van de unit (door huurder) is daarbij bespreekbaar. Eveneens is het huren van een gedeelte van het object bespreekbaar mits er een kansrijk store-in-store concept aan ten grondslag ligt (plan uitwerking door huurder en toetsing door verhuurder).

Huurprijs
De huurprijs voor het totale object betreft: € 30.450 /jr. ex. btw.
Bij eventuele deelverhuur zal afhankelijk van de grote en ligging van de op- of af te splitsen unit een nader vast te stellen huurprijs bepaald worden.

Informatie
Voor nadere informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met de Stadsmakelaar van de gemeente Bergen op Zoom:

Dhr. P.C.C. van de Watering, Tel.nr. 0164-277 520 / e-mail: stadsmakelaar@bergenopzoom.nl

 

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom