v.a. € 315.000,-- v.o.n

Wouwseweg te Halsteren, 4661 VN, Halsteren

 • Status: Beschikbaar

 • Aantal beschikbaar: UITVERKOCHT

 • Aanvaarding:In overleg

 • Bouwjaar:2022

 • Soort bouw:Nieuwbouw

 • Oppervlakte:110m2

 • Energielabel:A

In Halsteren realiseren we 51 nieuwbouwwoningen aan de groene en rustige Wouwseweg, op de grens van de Rode Schouw en De Schans. De woningen zijn verdeeld over 2 deelplannen. Je kunt beide locaties bekijken op de kaart van de locatiepagina

Het eerste deelplan (Wouwseweg 15) bestaat uit 26 nieuwbouwwoningen aan de Wouwseweg en zijn VERKOCHT. Het tweede deelplan ligt een paar honderd meter meer naar het noordwesten aan de Wouwseweg, helemaal aan het begin van de weg. Het tweede deelplan van Nieuw Altere bestaat uit 25 prachtige woningen, bestaande uit 17 rij- en hoekwoningen en 8 twee-onder-één-kapwoningen in verschillende uitstralingen.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwproject Nieuw Altere? Meld je dan aan hier voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u Baas Makelaars aan de Dorpsstraat 57 te Halsteren terecht.

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Alle woningen in de eerste fase kenmerken zich door een luxe en klassieke architectuur.  Binnen deze architectuur heeft iedere woning toch zijn eigen unieke uitstraling, door bijvoorbeeld het gebruik van verschillende kleuren in de gevels. Hierdoor ontstaat een speels en afwisselend straatbeeld.

Je hebt ook echt de keuze welke woning het beste bij jouw situatie past. Er zit namelijk de nodige variatie in de afmetingen van de woningen. Wat de woningen gemeen hebben is een royale en diepe tuin en een bodemwarmtepomp. Wat je ook kiest, je bent helemaal klaar voor de toekomst!

Twee-onder-een-kapwoningen

De twee-onder-één-kapwoningen zijn gelegen aan de Wouwseweg. Het gaat om karakteristieke woningen met mooie gevelbeelden. Ze zijn allen voorzien van een aangebouwde berging, een royale achtertuin en eigen oprit. Sommige woningen beschikken zelfs over een dubbele oprit! Alle woningen zijn gasloos.

 • Perceel 340 – 405 m2
 • Woonoppervlak 159 – 167 m2
 • Inhoud 616 – 667 m3

Rij- en hoekwoningen

De karakteristieke rij- en hoekwoningen in het plan zijn ideaal voor jou en je gezin. Sommige woningen zijn voorzien van een topgevel, waardoor ze extra ruimte hebben op de tweede verdieping. Ook zijn de hoekwoningen breder met een beukmaat van 5,70 meter. Bij de rijwoningen zijn er twee verschillende dieptematen. 9,26 meter en 9,86 meter. De tuinen zijn gelegen op het zuiden inclusief een vrijstaande berging. Een aantal woningen zijn voorzien van een eigen oprit. Alle woningen zijn gasloos.

 • Perceel 117 – 279 m2
 • Woonoppervlak 112 – 146 m2
 • Inhoud 415 – 584 m3
 • Indicatieve prijs vanaf € 279.000,- v.o.n.

Over Nieuw Altere

De nieuwbouwwijk Nieuw Altere ligt in het dorp Halsteren, onderdeel van de gemeente Bergen op Zoom. Halsteren is uniek gelegen op de Brabantse Wal, een bijzondere natuurlijke verhoging in het landschap waardoor er binnen het dorp hoogteverschillen tot 10 meter zijn. Je geniet in Nieuw Altere van het rustige, dorpse leven. In de buurt vind je volop natuur om te wandelen en kinderen kunnen onbezorgd en vrij buiten spelen. Daarnaast beschikt Halsteren over alle benodigde dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten, restaurants en banken. En voor een dagje in de stad ben je binnen no-time in het bruisende Bergen op Zoom!

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom