v.a. € 295.000,-- v.o.n

Nieuw Altere te Halsteren, 4661 VN, Halsteren

  • Status: Beschikbaar

  • Aantal beschikbaar: Nog maar 3 rijwoningen

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:2021

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:125m2

  • Energielabel:A

In Halsteren realiseren we 51 nieuwbouwwoningen aan de groene en rustige Wouwseweg, op de grens van de Rode Schouw en De Schans. De woningen zijn verdeeld over 2 deelplannen. Je kunt beide locaties bekijken op de kaart van de locatiepagina

Het eerste deelplan (Wouwseweg 15) bestaat uit 26 nieuwbouwwoningen aan de Wouwseweg en nog enkele beschikbaar. Het tweede deelplan ligt een paar honderd meter meer naar het noordwesten aan de Wouwseweg, helemaal aan het begin van de weg. Dit deelplan (Wouwseweg 1) bestaat uit 25 woningen en de verwachting is dat deze in het najaar van 2020 in verkoop gaan. De exacte planning voor het tweede deelplan zal in de loop van 2020 bekend worden gemaakt.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwbouwproject Nieuw Altere? Meld je dan aan hier voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u Baas Makelaars aan de Dorpsstraat 57 te Halsteren terecht.

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Alle woningen in de eerste fase kenmerken zich door een luxe en klassieke architectuur.  Binnen deze architectuur heeft iedere woning toch zijn eigen unieke uitstraling, door bijvoorbeeld het gebruik van verschillende kleuren in de gevels. Hierdoor ontstaat een speels en afwisselend straatbeeld.

Je hebt ook echt de keuze welke woning het beste bij jouw situatie past. Er zit namelijk de nodige variatie in de afmetingen van de woningen. Wat de woningen gemeen hebben is een royale en diepe tuin en een bodemwarmtepomp. Wat je ook kiest, je bent helemaal klaar voor de toekomst!

Ook fase 2 beschikt over prachtige hoekwoningen, rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. En ook hier is het aanbod gevarieerd. Meer informatie over de woningen in de tweede fase volgt naar verwachting in de loop van 2020.

Let op: onderstaande woninginformatie geldt alleen voor de woningen die we aanbieden in fase 1. 

Circa 6 twee-onder-één-kapwoningen

De ruime twee-onder-één-kapwoningen zijn voorzien van een garage. De kavels variëren van circa 265 tot circa 278 m2. Indicatieve prijzen vanaf € 389.000,-.

Prijs vanaf VERKOCHT
Aantal 6

Circa 14 tussenwoningen

De kavels van de tussenwoningen variëren van circa 139 tot circa 144 m2. Een aantal woningen beschikken over een zogenaamde topgevel. Indicatieve prijzen vanaf € 290.000,-.

Prijs vanaf vanaf €295.000,-
Aantal 14

Circa 6 hoekwoningen

De hoekwoningen beschikken over kavelgroottes variërend van circa 145 tot circa 154 m2. Indicatieve prijzen vanaf € 300.000,-.

Prijs vanaf vanaf € 295.000,-
Aantal 6

Over Nieuw Altere

De nieuwbouwwijk Nieuw Altere ligt in het dorp Halsteren, onderdeel van de gemeente Bergen op Zoom. Halsteren is uniek gelegen op de Brabantse Wal, een bijzondere natuurlijke verhoging in het landschap waardoor er binnen het dorp hoogteverschillen tot 10 meter zijn. Je geniet in Nieuw Altere van het rustige, dorpse leven. In de buurt vind je volop natuur om te wandelen en kinderen kunnen onbezorgd en vrij buiten spelen. Daarnaast beschikt Halsteren over alle benodigde dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten, restaurants en banken. En voor een dagje in de stad ben je binnen no-time in het bruisende Bergen op Zoom!

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom