Op inschrijving

Gertrudisboulevard 225, 4615 MA, Bergen op Zoom

  • Status: Beschikbaar

  • Aantal beschikbaar: 1

  • Aanvaarding:In overleg

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:9851m2

  • Energielabel:A

Boulevard Bergen op Zoom in beweging! Horeca bruist, het zandstrand is volop in gebruik én steeds meer activiteiten ontplooien zich op deze prachtige locatie aan het water van De Schelde.
Bergen op Zoom heeft een unieke combinatie; een historisch centrum, bosrijke omgeving en een ligging aan het water van de Binnenschelde. Het water gerelateerde gebied is volop in ontwikkeling en draagt bij aan de ambities van de stad om zich verder te profileren als historische stad aan het water met een diversiteit aan onderscheidende voorzieningen.

Hierin zoeken we naar een nieuwe beleving en voorziening passend bij het karakter van het gebied. Het doel is om de belevingswaarde van het gebied te vergroten en zo bij te dragen aan de kwaliteit van deze leefomgeving met gunstige randvoorwaarden voor wonen, werken en recreëren in Bergen op Zoom. Een gebied met aantrekkingskracht voor bezoekers dan wel recreanten met aandacht voor een beoogd maatschappelijk effect voor een gezonde samenleving (sport en beweging) en de beleving van bezoekers en recreanten. Een specifieke locatie die hieraan kan bijdragen is Gertrudisboulevard 225 te Bergen op Zoom. Wij willen marktpartijen middels verkoop de mogelijkheid bieden om over te gaan tot herontwikkeling van deze locatie.

De Binnenschelde is Aangenaam Bergen op Zoom !!!

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom