VERKOCHT

Rembrandtstraat 71, 4625 CC, Bergen op Zoom

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:1950

  • Soort bouw:Koop

  • Oppervlakte:850m2

  • Energielabel:G

Aan de Rembrandtstraat 71 te Bergen op Zoom is het voormalige wijkcentrum “het Hoofdkwartier” gelegen. Het pand is in 1916 gebouwd als pastorie in het toenmalige dorp Nieuw-Borgvliet, welke in de 19de eeuw is gesticht, waarvan de Rembrandtstraat de kern vormt. Op dit moment maakt het toenmalige dorp deel uit van de Bergse wijk Borgvliet. Het pand zelf telt in het totaal drie bouwlagen en is traditioneel opgetrokken in baksteen. Ondanks dat het pand al bijna honderd jaar oud is, heeft deze geen monumentale status. Aangezien het pand is betiteld als “verhandelbaar vastgoed”, komt het pand in aanmerking voor verkoop.

Ligging
Het pand is gelegen in het voormalige dorp Nieuw-Borgvliet, welke nu deel uit maakt van de Bergse wijk Borgvliet. Deze wijk is gelegen in het zuidoosten van de gemeente Bergen op Zoom. Vanaf de snelweg, de A58, is het pand eenvoudig te bereiken, doordat het pand maar een kleine kilometer van de snelweg afgelegen is.

Bekijk de brochure: Verkoopbrochure Rembrandtstraat 71

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Indeling
Het bijna honderd jaar oude pand beschikt over een kleine kelder met daarboven drie bouwlagen. Het grootste deel van de vloeroppervlakte van het pand, bevindt zich op de begane grond.

Kelder (ca. 20 m² vvo)
De kelder van het pand bestaat in het totaal uit één ruimte van ongeveer 20 m².

Begane grond (ca. 495 m² vvo)
Bij betreding van het pand komt men in een grote entreehal terecht. Aan beide zijdes van deze hal zijn ruimtes aanwezig, zoals een vergaderruimte en een receptieruimte. Aan de achterzijde van het pand is in de jaren ’70 een uitbreiding gerealiseerd van ongeveer 200m². Deze ruimte is sindsdien gebruikt als ontmoetingsruimte. Verder bevindt zich op de begane grond nog een keuken met bijkeuken, een hobbyruimte en meerdere bergingen.

Eerste verdieping (ca. 173 m² vvo)
De eerste verdieping is te bereiken vanaf de centraal gelegen gang op de begane grond. Deze verdieping kent een aanzienlijk lagere vloeroppervlakte dan de begane grond. Op deze verdieping is onder andere een kantoor, een keuken, een ontmoetingsruimte en een berging aanwezig.

Zolderverdieping (125 m² vvo).
Tenslotte beschikt het pand over een relatief grote zolder, welke door houten wanden is opgedeeld in diverse ruimtes.

Het totale VVO van het gebouw bedraagt circa 813 m²

Parkeergelegenheid
Het pand beschikt niet over eigen parkeergelegenheid

Staat van onderhoud
Het pand verkeert in matige tot slechte staan van onderhoud en is toe aan een grondige renovatie.

Kadastrale gegevens

Plaats Bergen op Zoom
Sectie F
Nummer(s) 6606
Groot 770 m²
Adres Rembrandtstraat 71
Postcode 4625 CB
Plaats Bergen op Zoom

Bestemmingsplan
Het pand heeft op dit moment de bestemming “maatschappelijk” met een mogelijkheid voor bijzondere woondoeleinden. In de bijlage van deze brochure is zowel de plankaart terug te vinden als de planregels omtrent deze bestemming.

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom