v.a. € 360.000,- v.o.n.

Oost-kwartier, 4612PH, Bergen op Zoom

  • Status: Beschikbaar

  • Aantal beschikbaar: Nog 2 rijwoningen beschikbaar,

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:2021

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:80m2

  • Energielabel:A

Het Oost-Kwartier is gelegen in de nieuwbouwwijk ‘Nieuwe Vesting’ en maakt onderdeel uit van ScheldeVesting. Het Oost-Kwartier is gelegen op de rand van het historische centrum van de stad Bergen op Zoom. Hier verrijst straks een veelzijdig nieuwbouwplan bestaande uit 30 eengezinswoningen en 34 appartementen. Binnen deze wijk wordt een woonprogramma gerealiseerd waar verschillende generaties zich kunnen vestigen. De woningen zijn gevarieerd in woninggroottes en types. Er is ruimte voor jong en oud. Als koper heeft u een ruime keuze in een woning of appartement die bij u past. Hier komen eengezinshuizenen appartementen in zowel de koop- al huursector.

Kijk op de projectwebsite voor de verkoopdocumenten van de appartementen en woningen: verkoopdocumenten

Wil je niets missen? Meld je dan aan via de website! www.nieuwkwartier.nl

 

 

 

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Het plan
Op het voormalige Nedalco-terrein worden 38 appartementen en 30 eengezinswoningen gerealiseerd met een variëteit aan architectuur en woninggroottes. Het industriële karakter van het gebied, gelegen aan de haven, is het vertrekpunt geweest voor de architectuurstijl. Het plan grenst aan verschillende woongebieden met ieder een eigen kwaliteit. Zo zijn er woningen en appartementen die grenzen aan een sfeervolle kade met uitzicht over het water richting de historische binnenstad, woningen die grenzen aan een groen binnenhof én woningen die grenzen aan een levendig plein met zicht op de karakteristieke kenmerken van de voormalige Nedalco-fabriek.

Locatie
Het Oost-Kwartier is uitstekend bereikbaar en alle basisvoorzieningen zijn binnen handbereik. Zo ligt het centrum én de supermarkt op tien minuten loopafstand. Uw auto parkeert u op eigen terrein of vlak voor de deur. Ook de omgeving rondom het Oost-Kwartier laat niets te wensen over. U kunt wandelen of een fietstocht maken langs de Binnenschelde. In de directe omgeving bevindt zich een strand waar kinderen volop kunnen spelen en waar u neerstrijkt voor een verfrissend drankje, heerlijke lunch of verkoelend ijsje op een van de terrassen.

Wonen in het Oost-Kwartier, iets voor u? kijk op de projectwebsite, hoe u in aanmerking kunt komen: www.nieuwkwartier.nl

Een stoer plan

Deze wijk maakt deel uit van het oorspronkelijk industriële gebied ScheldeVesting, vlakbij de haven. De nog aanwezige schoorsteen verwijst naar het glorieuze verleden van de Nedalco-fabriek. Het industriële karakter van deze locatie is het uitgangspunt voor het ontwerp van Oost Kwartier. De 30 eengezinswoningen en 34 appartementen bieden ruimte aan jong en oud. Er is veel variatie in verschillende type woningen. Je hebt ruime keuze uit een woning die bij je past.

Duurzaam en klaar voor de toekomst

Alle appartementen en woningen in Oost Kwartier zijn volledig energie neutraal en klaar voor de toekomst.

Voor meer informatie neem contact op met Helmig Makelaardij, Dorpsstraat 107 te Halsteren

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom