€ v.a. 257.000,- v.o.n.

Strandgaper, 4616AB, Bergen op Zoom

  • Status: Beschikbaar

  • Aantal beschikbaar: Beschikbaar

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:2019

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:75m2

  • Energielabel:A

HET PLAN
Het plan bestaat uit een appartementencomplex welke ruimte biedt aan 42 appartementen, verdeeld over 8 verschillende typen en 5 verdiepingen. De typen variëren in een woonoppervlak van circa 75 tot 135 m2 en bieden royale buitenruimten, vanaf ruim 15 m2. In alle appartementen staat het wooncomfort voorop. Dit vertaalt zich in de ruime living, complete keuken, geheel afgewerkte badkamer, riante slaapkamers en een grote glazen pui in de gevel.

Op de begane grond zal een stallingsgarage met voldoende parkeerplaatsen worden gerealiseerd. Bovenop het dak van deze stallingsgarage komt een gezamenlijke binnentuin, welke sfeervol wordt ingericht.

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

DE LIGGING
Project Strandgaper is uitstekend gelegen in de nieuwbouwwijk Markiezaten. U bent zo op een van de sportvelden, doet een boodschap om de hoek, brengt de kinderen naar een van de nabij gelegen scholen of fietst naar het café op de markt. Komt u liever even tot rust? Met een wandeling langs het Markiezaatsmeer haalt u zo een frisse neus. Kortom, in plan Strandgaper zit u goed!

DE PLANNING
De verkoop is gestart, het verkoopteam staat voor u klaar om u nader te informeren. Zodra de verkoopdrempel van 70% gehaald is, zullen de voorbereidingen op de bouw voortgezet worden.

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom