€ 272.000,-- v.o.n. (Hof van Reimerswaal 3 - opp. 753 m2)

Villapark Reimerswaal: 1 kavel , 4617 LS, Bergen op Zoom

  • Status: Beschikbaar

  • Aantal beschikbaar: in optie

  • Aanvaarding:Direct

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:753m2

  • Energielabel:A

 

Kavelnummer Adres Opp. in m² Vrij op Naam prijzen* Beschikbaarheid
2 Hof van Reimerswaal 3 753 €272.000 OPTIE

Wuivende bomenrijen, kreken, poelen en spannende hoogteverschillen. Maar ook de nabijheid van een bruisende stad met terrasjes, leuke winkels en een eeuwenoude historie. Het zijn de kenmerken van de Markiezaten. Het nieuwe, ontspannen woongebied aan de zuidrand van Bergen op Zoom.

Het woongebied van de Markiezaten loopt op ‘natuurlijke’ wijze over in het landschap van de Brabantse Wal en het Markiezaatsgebied. Binnen dit natuurlijke overgangsgebied, het Dal van de Molenbeek, zijn nog diverse exclusieve vormen van wonen voorzien. Waaronder Villapark Reimerswaal.

De locatie van Villapark Reimerswaal is bereikbaar via de Laan van Reimerswaal en wordt verder begrensd door de voormalige zeedijk en de waterlopen van de Molenbeek en de Plaatvliet.

Vanuit de locatie lopen diverse wandel- en fietspaden naar de binnenstad en naar het omliggende natuurlandschap. Natuur beleven in je achtertuin, dat is waar Villapark Reimerswaal voor staat.

innen het villapark zijn 20 kavels voorzien met een vrije ligging en diverse afmetingen. De kavels bieden diverse mogelijkheden voor eigentijdse en comfortabele woningen, met name voor de woonconsument die gelijkvloers en vrij wil wonen.Voor dit plan is een beeldregie opgesteld om de ruimtelijke kwaliteit van het te realiseren woongebied te bevorderen en een bepaalde basiskwaliteit te garanderen. Dit betekent dat er ondermeer architectonische eisen worden gesteld aan de te bouwen woning. Deze beeldregie en de referentiebeelden voor de woningen zijn opgenomen in hoofdstuk 6 van deze verkoopbrochure.

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Bijzonderheden.
De gemeente is voor de verkoop van Villapark Reimerswaal een samenwerking aangegaan met Brummelhuis en ZeeBraBouw. Beide partijen zijn in de regio werkzaam en gespecialiseerd in het bouwen van woningen, met name voor particuliere opdrachtgevers.

Met deze samenwerking kan aan kopers een completer beeld worden aangeboden van de mogelijkheden en totaal bijbehorende kosten (vrij op naam) van een vrijstaande woning op een bijbehorende kavel. De verkoop van de bouwkavel en de bouw van de woning geschieden echter altijd op basis van afzonderlijke koop- en aanneemovereenkomsten. De gemeente verkoopt en levert daarbij de bouwrijpe kavel rechtstreeks aan u, als koper.

Bij Brummelhuis en ZeeBrabouw kunt u terecht voor een passend (all-in) aanbod voor de bouw van een woning op uw voorkeurskavel. Dit is een extra service die u aangeboden wordt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.samenbouweninbergenopzoom.nl.

U hoeft hier echter niet voor te kiezen. U blijft vrij om te kiezen voor een andere bouwer of voor zelfbouw. Kiest u voor zelfbouw dan vindt u in de brochure onder bijlage ‘Procedure van kavel tot droomhuis’ meer informatie over dit proces.

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom