v.a. € 280.000,- v.o.n.

West-Kwartier, 4612PL, Bergen op Zoom

  • Status: Beschikbaar

  • Aantal beschikbaar: 9 appartementen beschikbaar

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:2021

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:81m2

  • Energielabel:A

West-Kwartier is gelegen in de nieuwbouwwijk “Nieuwe Vesting” en maakt onderdeel uit van ScheldeVesting. Het West-Kwartier is gelegen op de rand van het historische centrum van de stad Bergen op Zoom. Hier verrijst een veelzijdig nieuwbouwplan bestaande uit 29 appartementen. Binnen deze wijk wordt een woonprogramma gerealiseerd waar verschillende generaties zich kunnen vestigen. De woningen zijn gevarieerd in woninggroottes en types. Er is ruimte voor jong en oud. Als koper heeft u een ruime keuze in een appartement die bij u past.

NU IN VERKOOP, KIES UW IDEALE APPARTEMENT**

Op het voormalige Nedalco-terrein wordt het gevarieerde nieuwbouwplan West Kwartier gerealiseerd. Er komen 29 appartementen voor jong en oud. U heeft keuze in uit verschillende type appartementen.

De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 81 tot 208 m² en zijn standaard voorzien van een luxe SieMatic keuken met Siemens inbouwapparatuur en compleet sanitair van Villeroy & Boch.

Er is extra geïnvesteerd in duurzaamheid en wooncomfort. Alle energieneutrale (EPC 0,0) appartementen beschikken over:
• Zonnepanelen, bodemwarmtepomp, luchtwarmte-terugwininstallatie, waterwarmteterugwininstallatie en triple glas
• Vloerverwarming en -koeling
• Privé parkeerplaats

Een stoer plan
Deze wijk maakt deel uit van het oorspronkelijk industriële gebied ScheldeVesting, vlakbij de haven. Met het West Kwartier krijgt het glorieuze verleden van de plek een fantastisch mooi vervolg. Het industriële karakter van deze locatie is het uitgangspunt voor het ontwerp van West Kwartier.

Een appartement dat bij jou past
West Kwartier sluit mooi aan op de omringende woongebieden met ieder hun eigen karakter. Zo zijn er appartementen die grenzen aan een sfeervolle kade met uitzicht richting de Binnenschelde en appartementen met uitzicht richting de historische binnenstad. Niet alleen de appartementen maar ook de locatie biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten.

Het West Kwartier ligt in de nieuwbouwwijk ‘Nieuwe Vesting’ op loopafstand van het historische centrum van Bergen op Zoom. Je zit zo op een van de leuke terrassen in het centrum van Bergen op Zoom. Maar je kan ook een duik nemen in de Binnenschelde.

Interesse, Meld je dan aan via de website! www.west-kwartier.nl of neem contact op met Helmig Makelaardij

Scheldevesting

Wonen in een nieuwbouwwijk op steenworp afstand van het historische centrum van Bergen op Zoom. Hier verrijst de komende jaren de mooiste en duurzaamste wijk van Bergen op Zoom gelegen naast het Oost Kwartier. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats op het binnenterrein.

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Het woningaanbod staat online! Op de interactieve kavelkaart kun je de appartementen bekijken. Ben je geinteresseerd in een appartement in West Kwartier? Meld je aan via de website en geef je voorkeur door in je account.

Het plan
Op het voormalige Nedalco-terrein worden opnieuw 29 appartementen en 21 eengezinswoningen gerealiseerd met een variteit aan architectuur en woninggroottes. Het industriele karakter van het gebied, gelegen aan de haven, is het vertrekpunt geweest voor de architectuurstijl. Het plan grenst aan verschillende woongebieden met ieder een eigen kwaliteit.

Locatie
Het West -Kwartier is uitstekend bereikbaar en alle basisvoorzieningen zijn binnen handbereik. Zo ligt het centrum en de supermarkt op tien minuten loopafstand. Uw auto parkeert u op eigen terrein of vlak voor de deur. Ook de omgeving rondom het West-Kwartier laat niets te wensen over. U kunt wandelen of een fietstocht maken langs de Binnenschelde. In de directe omgeving bevindt zich een strand waar kinderen volop kunnen spelen en waar u neerstrijkt voor een verfrissend drankje, heerlijke lunch of verkoelend ijsje op een van de terrassen.

Wonen in het West-Kwartier, iets voor u? kijk op de projectwebsite, hoe u in aanmerking kunt komen: www.west-kwartier.nl

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom