v.a. € 280.000,- v.o.n.

Wittoucksingel / Van Konijnenburgweg, 4612PL, Bergen op Zoom

  • Status: Beschikbaar

  • Aantal beschikbaar: 29 appartementen beschikbaar

  • Aanvaarding:In overleg

  • Bouwjaar:2021

  • Soort bouw:Nieuwbouw

  • Oppervlakte:80m2

  • Energielabel:A

West-Kwartier is gelegen in de nieuwbouwwijk “Nieuwe Vesting” en maakt onderdeel uit van ScheldeVesting. Het West-Kwartier is gelegen op de rand van het historische centrum van de stad Bergen op Zoom. Hier verrijst straks een veelzijdig nieuwbouwplan bestaande uit 29 appartementen. Binnen deze wijk wordt een woonprogramma gerealiseerd waar verschillende generaties zich kunnen vestigen. De woningen zijn gevarieerd in woninggroottes en types. Er is ruimte voor jong en oud. Als koper heeft u een ruime keuze in een appartement die bij u past.Â

Wil je niets missen? Meld je dan aan via de website! www.west-kwartier.nl

Scheldevesting

Wonen in een nieuwbouwwijk op steenworp afstand van het historische centrum van Bergen op Zoom. Hier verrijst de komende jaren de mooiste en duurzaamste wijk van Bergen op Zoom gelegen naast het Oost Kwartier. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats op het binnenterrein.

Wil je meer weten over wonen in BoZ?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waarin ben je geïntereseerd?

Bedankt voor je aanmelding voor onze nieuwsbrief!

van foto's
van foto's

Het woningaanbod staat online! Op de interactieve kavelkaart kun je de appartementen bekijken. Ben je geinteresseerd in een appartement in West Kwartier? Meld je aan via de website en geef je voorkeur door in je account.

Het plan
Op het voormalige Nedalco-terrein worden opnieuw 29 appartementen en 21 eengezinswoningen gerealiseerd met een variëteit aan architectuur en woninggroottes. Het industriele karakter van het gebied, gelegen aan de haven, is het vertrekpunt geweest voor de architectuurstijl. Het plan grenst aan verschillende woongebieden met ieder een eigen kwaliteit.

Locatie
Het West -Kwartier is uitstekend bereikbaar en alle basisvoorzieningen zijn binnen handbereik. Zo ligt het centrum en de supermarkt op tien minuten loopafstand. Uw auto parkeert u op eigen terrein of vlak voor de deur. Ook de omgeving rondom het West-Kwartier laat niets te wensen over. U kunt wandelen of een fietstocht maken langs de Binnenschelde. In de directe omgeving bevindt zich een strand waar kinderen volop kunnen spelen en waar u neerstrijkt voor een verfrissend drankje, heerlijke lunch of verkoelend ijsje op een van de terrassen.

Wonen in het West-Kwartier, iets voor u? kijk op de projectwebsite, hoe u in aanmerking kunt komen: www.west-kwartier.nl

Geïnteresseerd? Vul hier uw gegevens in en ontvang meer informatie.

In samenwerking met

Aangenaam Bergen op Zoom